Brunei Weather

: Top of Page : Please Visit Our Sponsors:

Thursday, July 5, 2007

Outing continue (Night Photography)

Sesi kali ini adalah sesi kali kedua pengambaran bandar Brunei. Sesi kali ini pulak dilakukan pada sebelah petang hingga ke malam. Kehadiran teman pro fotografi kali ini sangat menyeronokkan.

Kelihatan Jason leong sedang membidik sasaran lensanya dan teman kita CS Malaysia Saiful Nang pulak asyik menikmati keindahan Bandar Brunei.Saiful Nang (CS Malaysia) dan Firza Liyana Datuk Siddiq (CS Malaysia)berkesempatan mengabadikan memori bergambar bersama saya dan Hamid Har.


Aksi Husin mengetik kameranya dari pelbagai sudut..


Aksi terkejut Jason Leong dan Hafiz ketika saya perlahan menghampiri dan terus mengambil gambar mereka.

Dan ini pulak aksi Hatnan dan Adi putera sibuk mengatur kamera takut ketinggalan shot terbaik petang ini. Tengoklah kedua veteran ini membawa gadget heavy weight mereka...

Antara kamera yang selalu dibawa oleh Hatnan iaitu Kamera Hasselblad (Medium Format). Petang ini suasananya nyaman dan permandangan pun cantik setiap orang tak mahu melepaskan peluang keemasan ini.

Entah apakah yang diperkatakan oleh Adi Putera dan Saiful Nang. Mungkin juga apa nak dilakukan selepas ini..

Yang letih hanya duduk menyaksikan teman2 yang lain masih lagi aktif mengambar.


Ini lah antara gambar saya ketika itu dimana matahari mula hendak terbenam. Terima kasih atas kedatangan teman yang lain terutama Saiful Nang,Jason Leong dan Firza Liyana walau pun sibuk masih sanggup meluangkan masa.

No comments: